4. 1. 2009

Veru tak, milí scrap-fanúšikovia. Na naše každomesačné súťaže sme na Scrapmanii nezanevreli ani v roku 2009 a štartujeme hneď dnes novou januárovou súťažou! Novinkou je, že tentokrát námet na novú súťaž vymyslí víťaz tej predchádzajúcej. A nie je tomu inak ani teraz. Januárovú súťaž pre Vás vymyslela Palvinka - víťazka decembrovej súťaže "Vianočná pohľadnica alebo PF-ka". Snáď len v krátkosti - tu sú výsledky súťaže:

1. miesto - Palvinka - TU je jej výherná pohľadnica
2. miesto - Zuska aka julova - TU je jej pohľadnica
3. miesto - Janett BA - TU je jej pohľadnica a Denny - TU je jej pohľadnica

VÍŤAZOM BLAHOŽELÁM!

A teraz už k novej súťaži, ktorú pre Vás pripravila Palvinka pod názvom

"MOJA SRDCOVKA"

A tu už je samotné zadanie a podmienky:

Každý z nás máme nejakú fotku - „srdcovku", ktorú z nejakého dôvodu milujeme – takú, ktorá sa nám strašne páči, či už tým, že zachytila krásny okamih, alebo nám niečo pekné pripomína.

1. scrapnite najobľúbenejšiu fotku z Vášho domáceho fotoalbumu, čiže žiadne foto stiahnuté z netu!

2. materiál, ktorý môžete použiť, musí byť FREEBIE, čiže žiadne kupované kity (ani povyhrávané predajné kity), ani (worn) overlaye – proste nič, za čo ste platili, všetko musí byť free-voľne stiahnuteľné, takto máme všetci rovnakú šancu!

3. použiť aspoň jeden word-art (tiež však musí byť freebie)

4.
farbičky môžete použiť presne také, aké sa vám hodia :-)

Tak čo na to hovoríte? Super výzva, nie? ;-). Dúfam, že sa zapojíte a pridáte sa k nám "scrapmaniakom" na www.scrapmania.sk

Každému, kto sa zúčastní našej scrapmaniackej súťaže, bude zaslaný tento krásny B&W bonus, ktorý nám do súťaže venovala čerstvá maminka Kattom ;-). Ďakujeme, Katka!

Tešíme sa na tie najkrajšie LO-čka, ktoré urobíte, keďže budú z tých naj, naj, naj fotiek. Tie posielajte vo veľkosti MAXIMÁLNE 600x600 px a 150 kB. Neraz sa totiž stalo, že sme dostali väčší rozmer a zdržuje to pri úprave a nahadzovaní do galérky. Takže pozor na to! Samozrejme nezabudnite na podrobný kredit! Vaše LO očakávame na mailovej adrese mailto://julova@scrapmania.sk do 25.1.2009 do 21:00 hod., kedy sa otvorí súťažná galéria a spustí sa hlasovanie. To bude trvať týždeň a víťaz našej súťaže bude vyhláseny v nedeľu 1.2.2009 o 21:00 hod. ;-).

HAPPY SCRAPPING!

Žiadne komentáre: