29. 9. 2008

Mojej zlatej neterke Emke všetko najlepšie k 4.narodeninám...

Tak a teraz večer som spáchala toto LO pre svoju kamarátku Malinu, ktorá húževnato pracuje na svojich Kitoch do obchodu. Nech sa poteší, no hádam sa aj...

28. 9. 2008

Tento záber vznikol v lese pri našej chalupe na Novej Bani veľmi netradičným spôsobom - odspodu smerom nahor - von z lesa...

25. 9. 2008

Moje hádam prvé celkom vydarené LO. Akurát som sa mordovala s papierom, mala som tam nahodených 6 papierov rôznych farieb. Nakoniec mi to najlepšie ukázalo s týmto zeleným, a ja milujme zelenú farbu.

24. 9. 2008


Moja práca narýchlo po 3 týždňoch nescrapovania. Na fotkách sú synovia našeho známeho Peťa, ktorý mi zabezpečil nový foťák.


Moja druhá súťažná prácička v scrapmanii.sk, na tému: jesenné templete.

Nevyhrala som, čo som síce ani nečakala, ale zúčastnila som sa a poradila som si s templetom.

A to je už čo povedať na mňa a moju prácu... :o)


"Šantenie s vankúšmi" ... no naše nervy, takto to vypadalo, keď sa rozbláznili Maroško a Maťo...už sme len tak tŕpli, ktorý z nich prvý padne na radiátor...

22. 9. 2008


Jedna z mojich prvých fotiek so zrkadlovkou. Nie je síce až taká kvalitná, ale sú na nej moje dve deti a synovec s neterou.

15. 9. 2008

Kika ako "actress" - herečka. Tie pózy na fotkách má fakt nacvičené a premakané... Každý fotograf by s ňou rád pracoval.

Jednokitovka - práca s jedným kitom - konkrétne od Kattom "Autumn freebie".
Veľmi pekné elementy a papiere boli v tomto jej kite.
Moja fotka bola len z minulej jesene, lebo teraz to voknu až tak jesenne nevyzerá, zatiaľ...

11. 9. 2008



Gombíková rýchlovečka - toto vzniklo za pol hodinku. Za gombíky a elementy ďakujem kolegyni zo scrapmanii - Kattom. Veľmi sa mi hodili do tohoto diela pre chlapca - synovca Jakubka.
Papier a elementy na toto LO-ko sú z najnovšieho super Kitu od Maliny s názvom "Mojito". Dostala som na domácu úlohu skúsiť z týchto elementov niečo vytvoriť. A myslím, že sa aj podarilo. Na fotke je dcéra mojej sesternice Romanka - hotová modelka.

10. 9. 2008



Toto som vytvorila pre našu školu na novú internetovú stránku,
je to len pracovná verzia a návrh zároveň.

8. 9. 2008

Konečne po dlhšom čase som sa dostala k scrapovaniu a tu je výsledok mojej 40 minútovej práce. Na fotke je moja neter, ktorá sa v ten deň nemala vôbec chuť fotiť.
A práve vten deň bolo tak krásne slnečno.

"Jakubkov prvý strom." Tak by som nazvala túto fotku, ktorá vznikla na našej chalupe v poslednú augustovú sobotu. Môjmu synovcovi sa podarilo vyštverať sa na menšiu čerešňu. Čo tomu však predchádzalo, by sa hodilo ako scenár na grotesku.
Táto fotka vznikla v Jasení, okres Brezno. Je to nafotené na chalupe u mojej svokry.
Nemohla som odolať foteniu tohoto môjho obľúbeného kvetu...
Tento záber sa mi podaril tým obyčajným digitálnym foťákom. Je to pohľad z našej chalupy na Novej Bani v poslednú augustovú sobotu. Ten strom - to je orech.

4. 9. 2008

" Look at "- "Pozri sa" - tak som nazvala toto moje dielko. Spravila som ho celkom rýchlo a to už v čase, keď som začala chodiť opäť do práce. Nescrapovala som asi 2 týždne.
Hrozne mi to chýbalo, tak som sa vybláznila na Kite od Tiny.



Toto LO-ko som pripravila pre moju kamarátku Zuzku, teda konkrétne pre jej neterku Lauru.